Merken

Joie

Met de slimme en stijlvolle artikelen van Joie gaan jij en je kleintje vrolijk op pad. Dit Nederlandse merk doet er alles aan om de vreugde van jonge ouders en hun kinderen te vergroten. De Joie buggy ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Joie

Jij hebt een dynamisch leven en gaat regelmatig op pad, ook nu je een kindje hebt. Daarom ben je op zoek naar artikelen die je helpen om hem of haar prettig en veilig met je mee te nemen. Deze moeten lekker zacht en stevig zijn en je kleintje goed beschermen, maar ook makkelijk te hanteren zijn voor jou. Het Nederlandse merk Joie heeft precies de buggy's, kinderwagens, kinderstoeltjes, campingbedjes en autostoeltjes die je zoekt. Deze zijn niet alleen heel comfortabel en gebruiksvriendelijk, maar ook mooi om te zien.

Veilig op pad met je baby

In het Joie assortiment vind je alles wat je nodig hebt om je baby veilig mee op pad te nemen. Zo is het lekker wandelen of winkelen met de stevige, lichte en wendbare buggy's en kinderwagens. Deze zijn makkelijk te vervoeren in de auto of het OV. Met de autostoeltjes zit je baby veilig en comfortabel. De kinderstoeltjes en campingbedjes geven je kindje een lichte en prettige plek om te rusten en te slapen.

De vreugde van het ouderschap

Joie betekent 'vreugde' in het Frans en dit is precies wat de oprichters van het Nederlandse merk willen delen. Ze zijn zelf ook ouders van jonge kinderen en weten dus goed waar je behoefte aan hebt. Ze komen je hierin tegemoet met stevige, zachte, veilige en handzame artikelen waarmee je kleintje comfortabel met je mee kan.

Geen tijd voor de babywinkel? Voor 23:59 uur Joie bestellen bij wehkamp is morgen klaar zijn voor jullie volgende trip.