Merken

John van G

Met de make-up collectie van John van G kun je alle kanten op. Kies zelf je favoriete kleuren uit het eindeloze aanbod. En creëer in een mum van tijd een smokey eye, kies zachte pasteltinten voor een ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

John van G

John van G heeft een uitgebreide make-up collectie. De collectie is groot en uniek, want de decoratieve kleuren kun je zelf uitzoeken. Dit is zeer handig en ook nog eens verstandig want op deze manier heb je geen kleuren die je niet gebruikt.

John van G is al meer dan 25 jaar een bekend make-up merk, het assortiment groeit gestaag verder. De ontwerpers volgen de mode op de voet en daardoor bevat het aanbod de nieuwste kleuren. Blushers, lipsticks, oogpotloden, oogschaduw en wenkbrauwpotloden: de collectie is zeer uitgebreid dat er voor iedere smaak een passend product is.

Het merk staat niet alleen voor een betaalbare kwaliteit en een ruime keuze. John van G is vooral bekend vanwege het unieke navulbare magneetsysteem. Deze boxen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, daardoor kun je zoveel producten toevoegen als gewenst. Wanneer de blokjes zijn opgebruikt, zijn ze door het magneetsysteem gemakkelijk te vervangen voor nieuwe blokjes.

Bij wehkamp koop je heel veel producten van John van G. In het aanbod zitten onder andere de navulbare boxen, oogschaduw, eyeliner, foundation, blush en mascara. Alle producten zijn verkrijgbaar in vele kleuren, waardoor de keuze groot is.