Jurken & rokken

John van G make-up klinkt heel Engels, maar het is een cosmeticamerk van Nederlandse bodem. Het is vooral zeer bekend dankzij de John van G oogschaduw. Met de handige, magnetische oogschaduwblokjes creëer je zelf je favoriete oogschaduwpalet. John van G heeft nog veel meer eerlijke cosmetica, zoals bijpassende lipsticks, eyeliners en masacara’s.

John van G

Je houdt ervan om jezelf op te maken en gebruikt graag een uitgebreid oogschaduwpalet. Een nadeel aan vaste paletten is dat je favoriete kleur eerder op is dan de rest. Daarom kies je voor John van G. De handige oogschaduwdoosjes stel je namelijk zelf samen! Doe er meteen een blusher bij en je kwastjes en het doosje is compleet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle andere John van G make-up.

Handige systemen

Het handige make-updoosje waar je met magnetische oogschaduw en blusherblokjes werkt, is het paradepaardje van make-upmerk John van G. Het Nederlandse merk brengt daarnaast allerlei andere bijpassende make-up op de markt. Zo is er een fijne oogschaduwbasis die de oogschaduwpigmenten extra lang vasthoudt. Er zijn eyeliners, oogpotloodjes, wenkbrauwkits, verschillende applicators en natuurlijk blushers, John van G foundation en mascara.

Al je favoriete kleuren bij elkaar

Hoe werkt dat nu met de ooschaduwblokjes? Je kiest een oogschaduwdoosje uit. Er zijn verschillende maten. Een voor zes blokjes (of vier met een blusher) en eentje voor 10 blokjes oogschaduw. Het doosje bevat een magneet. Die houdt de blusher- en oogschaduwblokjes op hun plek. Is je favoriete kleur op of wil je een ander palet samenstellen? Dan haal je gemakkelijk een blokje los ter vervanging door een nieuw exemplaar.

Bestel vandaag voor snelle bezorging

Bestel vandaag de fijne John van G make-up bestel je vandaag, dan creëer je de volgende werkdag al de mooiste looks.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.