Merken

John Frieda

John Frieda is een bekend merk op het gebied van haarverzorging. Voortdurend ontwikkelt John Frieda nieuwe technologieën en haartrends. Er zijn dus producten voor ieder haartype en elke textuur. Daarm ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

John Frieda shampoo

Als je haar maar goed zit, zegt men wel. Natuurlijk zijn er ook belangrijkere dingen in het leven, maar mooie haren geven je nu eenmaal een goed gevoel. Op een slechte haardag voel je je toch niet helemaal in je element. Heb je lastig haar dat snel slap en futloos aanvoelt? Of heb je juist last van pluizend of dof haar? Dan is John Frieda shampoo je redder in nood. Er zijn verschillende varianten, die geschikt zijn voor diverse haartypes. Zo kan iedereen genieten van stralende lokken.

Voor ieder haartype

John Frieda shampoo is verkrijgbaar in verschillende varianten. Sommige pakken specifieke problemen aan, zoals futloos haar of pluizige puntjes. Deze maken je haren voller, sterker en gladder. Andere zijn er juist op gericht om de natuurlijk eigenschappen van je haar te versterken. Er zijn bijvoorbeeld John Frieda shampoos die je haarkleur verdiepen of juist verhelderen. Voor ieder haartype is er wel een perfecte match.

Voel je een ster met John Frieda

John Frieda is een Britse haargoeroe die al veel beroemdheden heeft geholpen hun lokken te verfraaien voor een belangrijke rol of voor de rode loper. Ook jij kan profiteren van zijn speciale formules om het beste uit ieder haar te halen. Heeft jouw haar wat extra's nodig? Combineer je favoriete shampoo dan met de voedende John Frieda conditioner.

Voor 23:59 uur John Frieda shampoo bestellen bij wehkamp is morgen al je lokken verwennen.