Merken

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier is een wereldberoemde ontwerper. Zijn team maakt zijn couture voor iedereen op maat. Dit maakt zijn kleding minder geschikt voor verkoop online, maar de net zo bekende Jean Paul Gau ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jean Paul Gaultier

Wanneer je de deur uitgaat, heb je behoefte aan een lekker luchtje waardoor jij je goed voelt en klaar bent om de wereld tegemoet te treden. 's Ochtends verstuif je een paar druppels van een frisse of subtiele geur, terwijl het 's avonds wat zwaarder mag zijn. Jean Paul Gaultier omhult je met een aura van vrouwelijke zelfverzekerdheid en luxe, waardoor je hele dag of avond beter begint. Past Jean Paul Gaultier ook bij jou?

Wat en wanneer?

Wat voor parfum je draagt, hangt af van je persoonlijkheid en huidtype, maar ook van het tijdstip van de dag. 's Ochtend is een fris luchtje lekker en opwekkend. Denk hierbij aan een eau fraîche zoals Betty Boop. Een eau de toilette mag ook overdag, terwijl een eau de parfum zwaarder is. Draag deze vanaf een uur of vijf 's middags, of wanneer je 's avonds uitgaat. Zo'n klein flesje eau de parfum neem je makkelijk mee in je handtas.

De heerlijke wereld van de schone schijn

Couturiers begeven zich in de wereld van de schone schijn. Onze wereld is alledaags, met tochtjes op de bakfiets en saaie dagen op kantoor. Een wolkje van de Jean Paul Gaultier geuren en parfum laat je dan even wegdromen in een wereld waarin alles mogelijk is. Het prachtige design van de parfumflessen voegt bovendien een bijzonder decoratief element toe aan je (bad)kamer.

Retourneren mag bij wehkamp, maar verbreek hiervoor bij parfum en cosmetica nooit de verpakking!