Merken

JBL

JBL is een Amerikaanse producent van alles wat met geluid te maken heeft. Van koptelefoons tot wekkerradio’s en alles daartussen. De grote kracht van dit merk zit hem in de hoge kwaliteit van zijn app ...

112 resultatensorteren op
nieuwste collectie

JBL

Net een nieuwe speaker gekocht en al gelijk dat vervelende gekraak op de achtergrond horen: je kent het vast wel. Of misschien ben je het grondig beu dat die koptelefoon van je jouw lievelingsplaat toch net niet helemaal goed afspeelt? Deze problemen los je met JBL simpel op zonder een fortuin uit te geven. De geluidsapparatuur van dit Amerikaans bedrijf heeft de beste prijs-kwaliteitsverhouding en is geschikt voor elke mogelijke toepassing.

JBL: altijd de beste geluidskwaliteit

In ons assortiment vind je alles om altijd genot te hebben van de beste geluidskwaliteit. Bluetooth koptelefoons om nooit meer met allerhande draden in de war te geraken, waterdichte en robuuste speakers, wekkerradio’s, oortjes die speciaal zijn ontwikkeld om mee te sporten, heuse cinema-speakersets en nog veel meer. Je vindt binnen elk budget altijd wel iets naar je smaak.

Professionele kwaliteit voor een particuliere prijs

De collectie JBL is ontzettend uitgebreid, is relatief goedkoop en beslaat heel wat stijlen. Je kan kiezen uit allerlei kleuren en ontwerpen. Zo zijn er ronde, rechthoekige en ovale JBL draadloze speakers in diverse afmetingen en kleuren. Kies je voor professioneel zwart of mag het toch net iets kleurrijker zijn? Zoek je een speaker voor de badkamer of een echte soundbar? Bij wehkamp vind je het allemaal.

Iets van JBL bij wehkamp bestellen? Dat is niet alleen ontzettend simpel, maar ook goedkoop. Vanaf 20.- leveren we gratis aan huis!