Merken

Jackies Bay

Jackies Bay zet de tijd even stil. Met dit servies ben je altijd voorbereid op de mooie dingen in het leven, dus echt een servies voor levensgenieters die houden van spontaniteit en ontspanning en vro ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jackies Bay

Is gastvrij zijn je eerste prioriteit en nodig je graag familie, vrienden en kennissen uit om bij je te komen eten? Dan wil je natuurlijk de eettafel stijlvol aankleden. Met de accessoires van Jackies Bay is het geven van een etentje helemaal een groot feest.

Een klassieke uitstraling

De collectie Jackies Bay valt op door een elegante, klassieke en vooral tijdloze uitstraling. Hierdoor is de collectie voor iedere smaak een match. Het servies wordt gekenmerkt door twee blauwe lijnen langs de rand op een witte achtergrond. Deze stijl wordt in de gehele collectie doorgetrokken. Kies voor gebakborden, ontbijtborden of een olie- of azijnfles en maak een combinatie met de placemats of de fondueset voor een bij elkaar passend geheel. De collectie Jackies Bay is niet alleen praktisch in het gebruik, maar zal ook niet misstaan als decoratie in de keuken.

Jackies Bay bestellen bij wehkamp

Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod van Jackies Bay zoals