Merken

Jack Wolfskin

Trek je er graag op uit in de natuur? Met je een outdoor jack, wandelschoenen en een dagrugzak van Jack Wolfskin ben je goed uitgerust voor al je outdoor activiteiten. Met de ademende, waterdichte en ...

61 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack Wolfskin

Jij en je gezin staan te boek als echte vrijbuiters. Lekker kamperen, wandelen in het bos, picknicken in de Ardennen en natuurlijk de jaarlijks terugkerende wintersportvakantie. Voor sommige extreme weersomstandigheden moet je goed beschermd zijn. Jack Wolfskin is gespecialiseerd in kleding en schoeisel voor natuurliefhebbers. Bekijk de uitgebreide collectie en plan je volgende trip met je gezin.

Van sandalen tot jassen

Niet elke ontdekkingstocht in de natuur vraagt om dezelfde kleding. Daarom vind je in onze collectie Jack Wolfskin het hele jaar door kleding en schoenen. Van dikke jassen en gevoerde broeken tot sandalen en zomerse jurkjes. De dameskleding koop je in de maten S tot en met 2XL, de herenkleding in de maten S tot en met 3XL. Voor de kinderen koop je de kleding in de maten 92 tot en met 164.

Ademend, sneldrogend, beschermend

De kleding van Jack Wolfskin is ontwikkeld om snel te drogen bij nat weer, te ademen bij transpiratie en te beschermen tegen koude en bijvoorbeeld scherpe doornen of insectenbeten. Ook beschermen bepaalde zomerse items je huid tegen uv-straling. Door het gebruik van speciale vezels en weeftechnieken draag je deze veelzijdige kleding tijdens al je avonturen.

Jack Wolfskin voor het hele gezin

Jack Wolfskin verzorgt outdoorkleding voor het hele gezin. Een dagje de natuur in of lekker kamperen doe je toch het liefst samen. Zeker op koude en regenachtige plaatsen is het belangrijk om je kinderen goed te kleden tegen de elementen van de natuur. In onze collectie