Merken

Jack & Jones heren sweaters

Niet elke sweater is hip en modern, maar de Jack & Jones herensweaters zijn het absoluut wel. Als je een fan van herensweaters bent en stijlvolle kleding belangrijk vindt, dan vind je hier vast en ...

54 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones herensweaters

In ons koude kikkerlandje kan je een groot deel van het jaar prima in een sweater rondlopen. Dit kledingstuk biedt optimale comfort en bewegingsvrijheid. Dat een sweater niet altijd lomp hoeft te zijn en dat je dit kledingstuk niet alleen op je vrije avond thuis hoeft te dragen, bewijzen de Jack & Jones herensweaters. Met opvallende prints en toffe kleuren draag je de sweater prima naar het werk of naar een avond in de kroeg.

Sportief en hip

In de collectie Jack & Jones herensweaters vind je diverse soorten sweaters. De wat sportievere uitvoeringen zijn voorzien van een capuchon en hebben over het algemeen één kleur. De wat hippere varianten hebben geen capuchon, maar zijn voorzien van strakke en minimalistische ontwerpen. Je kan in de collectie een sweater uitzoeken in bijna elke denkbare kleur. Je hebt meer dan genoeg keuze.

Stel een toegankelijke outfit samen

De sweaters van Jack & Jones hebben een toegankelijke uitstraling. Het geeft de outfit iets vriendelijks. Maak je outfit af met een van de toffe Jack & Jones herenjeans. Nu nog een paar mooie sneakers eronder en je bent klaar om naar buiten te gaan. Pas de kleding rustig thuis, je hebt maar liefst 30 dagen de tijd. We bezorgen je artikelen gratis thuis bij besteding vanaf 20.-. Bestel je vandaag, dan heb je de kleding de volgende werkdag al in huis.