Merken

Jack & Jones gebreide heren truien

Een gebreide trui suffig en oubollig? Niet als je de collectie Jack & Jones gebreide heren truien bekijkt. Deze

71 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones gebreide heren truien

Een trui is comfortabel, warm en goed te combineren met allerlei soorten jeans en schoenen. Je moet er minstens één in je kast hebben hangen. Truien zijn er in allerlei vormen en maten. De een is stijlvoller dan de ander, die misschien juist weer meer comfort biedt. Gebreide truien zorgen niet alleen voor warmte, maar stralen ook een warm gevoel uit. We associëren het met gezelligheid. Ben jij op zoek naar de perfecte gebreide trui voor heren? Grote kans dat jij hem vindt in onze collectie Jack & Jones gebreide heren truien.

Truien in warme kleuren

De gebreide herentruien van Jack & Jones hebben warme kleuren als donkergroen, donkerblauw en donkerrood. Het zijn de perfecte kleuren om te dragen tijdens de koudere dagen. Een klein aantal is voorzien van een capuchon. Jack & Jones gebreide heren truien hebben een casual uitstraling. Je kan ze daardoor ook perfect aan naar je werk. Ze geven je outfit een nette en toegankelijke uitstraling.

Eindeloos combineren

Gezien het feit dat de Jack & Jones gebreide heren truien ontvankelijke kleuren en een ongedwongen uiterlijk hebben kan je er eindeloos mee combineren. Draag er stoere jeans onder met in het oog springende sneakers. Of ga voor een formelere outfit, en draag er een chino onder. Bijvoorbeeld uit de collectie