Merken

Jack & Jones mix & Match heren pakken

De collectie Jack & Jones Mix & Match herenpakken biedt je de mogelijkheid om zelf je mooiste maatpakken samen te stellen. De stoffen en kleuren van colberts en pantalons sluiten naadloos op e ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones Mix & Match herenpakken

Zit bij een pak het jasje veel te wijd, omdat je een grotere maat broek nodig hebt? Of is juist de broek te krap, omdat je een smaller jasje wil? Geen probleem. Stel namelijk met Jack & Jones Mix & Match herenpakken je eigen perfecte pak samen.

Stel je eigen maatpak samen

Omdat niet iedere lichaamsbouw gelijk is, is het extra fijn om een maatpak zelf samen te stellen uit een los colbert en een aparte broek. In de collectie Jack & Jones Mix & Match herenpakken kom je daarom colberts en pantalons tegen die qua stoffen en kleuren perfect bij elkaar passen. Kies je colbert- en je pantalonmaat en stel zo je zelf je Jack & Jones Mix & Match herenpakken samen. De onderdelen zijn verkrijgbaar in de maten 46 (S) tot en met 56 (3XL).

Jouw eigen stijl

Je kan de Jack & Jones Mix & Match herenpakken op verschillende manieren dragen. Dat maakt ze geschikt voor alle gelegenheden, van werk tot studie. Combineer de Jack & Jones Mix & Match herenpakken eens niet met een overhemd, maar juist met een van de Jack & Jones herenpolo's.

Binnenkort strak in het pak

Mix en match je eigen Jack & Jones Mix & Match herenpak en bestel het vandaag nog voor 23:59 uur. Dan brengen wij je nieuwe pak de volgende werkdag al bij je thuis.