Merken

Jack & Jones zakelijke heren colberts

Met de jasjes uit de collectie Jack & Jones zakelijke heren colberts kom je altijd goed voor de dag. De

9 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones zakelijke herenkleding

Als je op kantoor werkt is een kostuum eigenlijk je uniform. Iedereen draagt een pak. Wellicht niet in dezelfde kleuren, maar je vormt er wel een eenheid mee. Gelukkig mag je dit uniform wel helemaal naar eigen inzicht kiezen. Heb je een vlotte, moderne stijl? Dan kies je voor Jack & Jones zakelijke heren colberts.

Mooie pasvorm

Jack & Jones zakelijke heren colberts hebben een zeer fijne, iets getailleerde pasvorm. Dit geeft de Jack & Jones zakelijke heren colberts een moderne uitstraling, samen met het lichte glansje dat in de stof is verwerkt. In de collectie vind je regular en slim fit colberts in de maten 46/S tot en met 58/4XL. De collectie bestaat vooral uit kleuren als blauw en grijs.

Met jeans of toch een pantalon

Op ‘Casual Friday’ mag je de Jack & Jones zakelijke heren colberts gewoon combineren met een mooie jeans en een overhemd zonder stropdas. Vooral een donkere jeans laat de kleuren van de jasjes extra mooi uitkomen. Maar de Jack & Jones zakelijke heren colberts gaan de rest van de week moeiteloos samen met de pantalons uit de collectie