Merken

JACK & JONES PREMIUM sALE: Herenjassen

De Jack & Jones Premium collectie is ontworpen voor de modebewuste man die graag stijlvol gekleed gaat. Het merk kent zijn oorsprong in Scandinavië en de Premium collectie brengt die roots naar vo ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Jack & Jones Premium

Nieuwe kleding uitzoeken is voor jou een feestje. Je maakt er een sport van om er stijlvol en modieus uit te zien, zonder er al te veel geld aan uit te geven. Daarom ben je ook een liefhebber van de Jack & Jones Premium collectie. Je weet gewoon dat wat je ook kiest uit deze collectie, het staat je altijd goed en valt in de smaak bij velen. En doordat de prijzen zo aantrekkelijk zijn, heb je nog geld over voor andere leuke dingen.

Minimalistische designs

Een trend die we tegenwoordig op veel gebieden zien is het minimalistische en strakke ontwerp. Deze trend zien we ook terug in de collectie van Jack & Jones Premium. De kledingstukken, zoals overhemden, polo's en truien zijn simpel vormgegeven met strakke details. Ze stralen een soort rust en klasse uit. Niet te druk, maar ook absoluut niet saai te noemen. Blauw en diverse grijstinten zijn kleuren die we veel terug zien in deze collectie.

Stel je complete outfit samen

De Jack & Jones premium collectie is zo breed dat je je complete outfit kan samenstellen. Van Jack & Jones Premium heren T-shirts, tot broeken en zelfs hele kostuums. Het enige wat je nog hoeft te doen is een paar schoenen erbij vinden, maar vanwege de toegankelijke ontwerpen en kleuren kan je je outfit combineren met allerlei soorten schoenen. Stel vandaag nog je perfecte outfit samen en morgen loop je er weer tiptop bij.