Merken

IXXI

Maak op een slimme manier van een muur een echte eyecatcher met IXXI wanddecoratie. Door het speciale IXXI systeem hang je de uit verschillende kartonnen kaarten bestaande wanddecoratie gemakkelijk op ...

45 resultatensorteren op
nieuwste collectie

IXXI wanddecoratie

Heb je een loze muur in huis waar je iets unieks wil ophangen? Bijvoorbeeld op de kinderkamer of op de logeerkamer? Maar ook je serre, tuinhuis of woonkamer mag versierd worden met kunst. Toch is een kunstwerk vaak te duur. Behalve als je IXXI wanddecoratie in huis haalt. Deze kunstwerken hang je op een unieke manier op, waardoor er een luchtig geheel ontstaat waar je naar blijft kijken.

IXXI ophangsysteem

IXXI wanddecoratie bestaat uit een serie replica's of benaderingen van echte kunstwerken. Denk hierbij aan een poster van zonnebloemen die zo uit de kwast van Vincent van Gogh hadden kunnen komen of een replica van het Melkmeisje van Vermeer. Ook Nijntje en haar vriendjes, diverse Disney karakters en afbeeldingen van popartiesten zijn in de collectie te vinden. De kartonnen kaarten waaruit iedere wanddecoratie is opgebouwd worden met het speciale IXXI systeem aan elkaar gezet. Vervolgens hang je het op waar jij wilt. De wanddecoratie van IXXI is in verschillende formaten verkrijgbaar.

Kunstige slaapkamer

Het is helemaal in om de slaapkamer op te fleuren met kunst. IXXI wanddecoratie past hier perfect bij. Bijvoorbeeld de amandelbloesem van Vincent van Gogh of de Flamingo posters. Stem de wanddecoratie af op je beddengoed en maak er zo een mooi geheel van. Daarom is het ook zeer geschikt voor de logeerkamer. Ook in de keuken hang je IXXI wanddecoratie op: het karton kreukt niet en kan tegen vocht.

Bestel vandaag en hang morgen op

Welke IXXI wanddecoratie je ook in huis haalt, wanneer je vandaag voor 23:59 uur bestelt dan hangt het morgen al aan de muur. We brengen het gratis naar je toe. Mocht het onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het ook gratis retourneren.