Merken

IXXI

Met de vernieuwende wanddecoratie van Ixxi fleur je makkelijk jouw kale muren op. Dit slimme concept van drie Nederlandse designers laat je zelf een mooie afbeelding samenstellen van stevige kaarten. ...

43 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ixxi

Je wil van je huis een gezellige en inspirerende plek maken. Daarom ben je op zoek naar mooie afbeeldingen om je muren mee te versieren. Je wil graag iets bijzonders aanschaffen waar je lang plezier van hebt. Tijd om kennis te maken met Ixxi wanddecoratie. Dit vernieuwende concept bestaat uit stevige, synthetische kaarten die bestand zijn tegen water en uv-straling. Door ze met de koppelstukjes aan elkaar te verbinden, maak je zelf een mooi groot kunstwerk. Je hebt de keuze uit veel mooie afbeeldingen in allerlei kleuren en stijlen.

Kies je favoriete afbeelding

In het assortiment wanddecoratie van Ixxi vind je veel verschillende afbeeldingen. Het merk werkte samen met het Rijksmuseum om decoraties te maken van bekende schilderijen van bijvoorbeeld Rembrandt, Vermeer en Van Gogh. Maar er zijn ook mooie plaatjes van bekende films en filmsterren. De natuurlijke afbeeldingen van planten en vogels zijn momenteel ook erg trendy. Je hebt de keuze uit diverse formaten. Voor iedere muur is er wel een mooie afbeelding te vinden.

Uniek concept uit Nederland

Ixxi werd in 2010 bedacht door drie Nederlandse ontwerpers die een groot aantal ansichtkaarten aan elkaar koppelden door middel van een koppelkruisje. Later is dit unieke concept uitgebreid naar andere afbeeldingen en toepassingen, inclusief wanddecoratie voor thuis. Verblijd je kinderen met een Ixxi kinderkamer decoratie en laat ze zelf meehelpen. Het is eenvoudig genoeg.

Geen tijd om naar de woonwinkel te gaan? Voor 23:59 uur Ixxi bestellen bij wehkamp is morgen met je muren aan de slag.