Merken

it's about RoMi

Met de stijlvolle lampen van it's about RoMi haal je iets heel bijzonders in huis. Dit merk is in 1993 ontstaan op een kleine zolder in Amsterdam en staat voor Realistic Open Minded Individuals. I ...

60 resultatensorteren op
nieuwste collectie

It's about Romi

Thuis wil je graag alles helemaal naar je hand zetten. Je wil je eigen smaak terugzien in ieder detail van je interieur. Alleen dan kan jij je helemaal thuis voelen en optimaal genieten van je vrije tijd. Daarom zoek je bijzondere artikelen die jouw unieke smaak weerspiegelen. De kans is groot dat je slaagt met de verrassende lampen van It's about Romi. Het assortiment is namelijk lekker divers: voor iedere ruimte vind je wel een onderscheidende lamp om je stijl mee uit te drukken.

Bijzondere verlichting voor ieder interieur

In het assortiment It's about Romi lampen vind je verlichting in talloze bijzondere stijlen. De unieke ontwerpen van dit merk zijn geïnspireerd op bekende wereldsteden en zijn een ode aan de creativiteit van iedere cultuur. Voor ieder interieur zijn er wel passende lampen te vinden, of je nu houdt van strak en minimalistisch, retro industrieel, klassiek en elegant of ultra hip en trendy. Combineer je lamp met It's about Romi lichtbronnen.

Verrassende verlichting uit Amsterdam

De verrassende verlichting van It's about Romi is gemaakt voor en door Realistic Open Minded Individuals. Ze zijn de perfecte combinatie tussen design en functionaliteit. Het creatieve plezier van experimenteren met vormen en materialen spat van deze lampen af. Maar ze zijn ook heel prettig om te gebruiken. Hiermee creëer je makkelijk een bijzondere sfeer in je huis.

Geen Romi verkooppunt in de buurt? Voor 23:59 uur Romi bestellen bij wehkamp is morgen een nieuw licht laten schijnen op jouw interieur.