Merken

Isostar

Isostar is expert in sportvoeding en maakt onder meer voedingssupplementen voor sportfanaten. Isostar zet zich in om sporters op elk niveau optimaal te ondersteunen. De supplementen geven energie en v ...

26 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Isostar

Sporten doe je niet alleen voor je plezier. Het helpt jou ook om er mooi uit te zien en gezond te blijven. Je traint niet alleen spieren en spiergroepen, maar je kijkt uiteraard ook naar voeding en supplementen. Isostar is specialist op dit gebied en daarom doe je er goed aan vanaf nu je sportprestaties te combineren met Isostar-sportvoeding. Of je nu aan fitness of tennis doet, sinds kort of al langere tijd bezig bent met sport, er is keuze genoeg voor iedere sport(st)er.

Isostar bij wehkamp

Wij bieden je de keuze uit een breed aanbod voedingssupplementen van Isostar. Je koopt Isostar vloeibaar of in poedervorm. Daarnaast is de sportvoeding er ook in de vorm van tabletten en repen. Met een breed assortiment in diverse prijsklassen bieden we voor elke sport(st)er genoeg mogelijkheden op het gebied van sportondersteuning. Uiteraard kan je ook het een en ander overleggen met je sportinstructeur om erachter te komen welk Isostar-item het meest past bij jouw sportactiviteiten.

Afvallen met Isostar

Voor het kwijtraken van overtollige kilo's neem je natuurlijk een kijkje bij ons assortiment