Jurken & rokken

Wil je graag optimaal in vorm zijn? Iron Gym is bekend vanwege de stalen optrekstang voor aan de deurpost. Voor je conditie, balans en lenigheid zijn er bovendien nog andere hoogwaardige Iron Gym fitnessaccessoires. Bekijk hier alle artikelen om te trainen en om blessures aan te pakken.

Iron Gym

Je wil serieus conditie opbouwen, maar wel op tijden en plaatsen die jou uitkomen. Vanuit huis trainen is de beste optie, omdat je dan geen tijd kwijt bent met reizen naar de sportschool. Het zou ideaal zijn om thuis met een fitnessapparaat, accessoires en instructievideo’s je eigen sportruimte te creëren. Iron Gym heeft artikelen van professionele kwaliteit voor krachttraining en fitness.

Artikelen voor alle fitnessniveaus

Heel populair van Iron Gym is de stang voor bovenlichaamoefeningen die in elk deurkozijn past. Hiermee train je gericht diverse spieren. Je doet dit met behulp van de bijbehorende video met instructies van een personal trainer. Onmisbaar bij het thuis sporten zijn daarnaast onze Iron Gym dumbbells en halters. Hiermee werk je op een eenvoudige manier aan versterking en perfectionering van je lichaam. Een springtouw of fitnessbal is ideaal voor de nodige afwisseling.

Van oefenbal tot massageroller

Iron Gym biedt een compleet assortiment materialen voor je thuistraining, van de warming-up tot het herstel van je spieren. Met comfortabele accessoires als een buigveer en opdruksteunen kan je effectiever trainen en sneller het gewenste resultaat bereiken. Om spierpijn en blessures te voorkomen, kan je gebruikmaken van verschillende foamrollers. Dankzij het masserende effect voer je afvalstoffen hiermee sneller af.

Stel met dit merk zelf je ultieme training samen. Bestel Iron Gym vandaag nog bij wehkamp, dan kan je de volgende werkdag al aan de slag voor een mooier lichaam en een betere conditie.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.