Merken

iRobot

Houd je niet van schoonmaken, maar wel van elke dag een schone vloer? Dan is een iRobot iets voor jou. Druk op 'CLEAN' en laat de iRobot het werk doen, terwijl jij kunt doen waar jij zin in he ...

5 resultatensorteren op
nieuwste collectie

iRobot

Je stofzuigt je huis van onder tot boven. Onder het bed, in de hoekjes en bij de plinten. Even later is er echter al niks meer van te zien. Vooral eigenaars van lichte vloeren en huisdieren kunnen hierover meepraten. Vaker stofzuigen is de oplossing, maar daar heb je écht geen tijd voor. Kon je het werk maar door iemand anders laten doen - of door iets anders! Dat kan. De iRobot is een slimme stofzuiger die alle vervelende klusjes voor je klaart.

Een schoon huis met één druk op de knop

Hoe luxe je stofzuiger ook is, het stofzuigen blijft geen pretje. Was er maar een manier om het stofzuigen helemaal te vermijden... Die is er nu met iRobot. iRobot domotica maken je vloer volledig automatisch schoon. De kamer leegruimen is absoluut niet nodig: de schoonmaakrobots zijn zelf in staat om meubels te detecteren en te vermijden. Wanneer de accu van de robot leeg begint te raken, vertrekt hij bovendien zelf naar zijn oplaadstation. De iRobot zorgt voor een schoon huis, zonder dat je zelf ook maar iets hoeft te doen.

Nooit meer stofzuigen? Bestel de iRobot dan nu bij wehkamp

Is stofzuigen ook een van jouw minst favoriete klusjes en kun je wel een hulpje in het huishouden gebruiken? Bestel dan je eigen iRobot bij ons op de website. Wanneer je voor 23:59 uur bestelt, heb je de iRobot de volgende dag al in huis. Niet tevreden? Dan kun je je bestelling gratis retourneren.