Merken

Ipanema

Draag je op een stralende zomerdag slippers of sandalen, dan voel je de warme zonnestralen ook lekker op je voeten. De fleurige kleuren en het levendige ontwerp van de Ipanema meisjesslippers vergrote ...

120 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Ipanema

Als de zon schijnt trek je vliegensvlug je schoenen en sokken uit om je slippers of sandalen aan te doen. Maar je draagt natuurlijk niet zomaar slippers. Je wil wel dat ze er mooi uitzien, een beetje ondersteuning geven aan je voet en passen bij je outfits. Daarom kiezen talloze dames, heren en kinderen voor slippers van Ipanema.

Zomer aan je voeten

De collectie Ipanema-kinderschoenen speciale sandaaltjes en slippers. Deze zijn namelijk voorzien van een bandje om de hak, zodat slipper en voetje op hun plaats blijven. Daar kunnen kinderen dus best een stukje op rennen naar de glijbaan of het pierenbad!

Makkelijk combineren

Dankzij de vele verschillende uitvoeringen van de Ipanema-slippers is er voor iedereen een perfect paar te vinden. De kinder- en damessandalen zijn zelfs geschikt om met een feestelijke outfit te dragen. De klassieke teenslippers staan uiteraard leuk bij je zwemkleding, maar ook met een rokje, korte broek en een T-shirt. Mannen mogen de slippers uiteraard met zwem- en sportkleding combineren. Maar ook onder jeans, een korte broek en met een poloshirt misstaan de slippers van Ipanema niet.