Merken

Intex waterspeelgoed

Intex waterspeelgoed maakt van ieder bezoekje aan zee, het zwembad of natuurwater een spetterend waterfeest. De collectie waterspeelgoed van Intex bestaat uit zwembandjes, opblaasbare dieren, luchtbed ...

82 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Intex waterspeelgoed

De zon schijnt, tijd om lekker buiten te spelen. Kinderen houden er vooral van om lekker in het water te spelen als het warm is. En jij natuurlijk ook. Niet al het speelgoed is geschikt om in het water te gebruiken. Daarom maak je het spelen in het zwembad, aan zee of in de achtertuin nog leuker met Intex waterspeelgoed.

Zwembandjes en zwembadspelletjes

Intex waterspeelgoed is een uitgebreide collectie om spelen en zwemmen in het water nog leuker en veiliger te maken. Zo zijn er leuke zwemvleugeltjes en zwembandjes die je kindje helpen drijven. Ook de opblaasbare dieren zijn voor kinderen heel leuk om mee te spelen in het water. Als je een van de grote Intex opblaasbare zwembaden in de tuin kwijt kan, dan neem je er natuurlijk doeltjes bij of een drijvende basket om allerlei leuke spelletjes in het zwembad te kunnen doen.

Ouderlijk toezicht

Spelen in het water is altijd leuk, maar zorg er wel voor dat je altijd in de buurt bent om te helpen als je kinderen kopje onder gaan. Gebruik het Intex waterspeelgoed altijd onder ouderlijk toezicht. Speel samen met je kindje als het zwembandjes om heeft in het water en laat ze nooit alleen met een luchtbed. Zo wordt de waterpret alleen maar leuker.

Morgen genieten van waterpret

Laat de waterpret snel beginnen en bestel je Intex waterspeelgoed vandaag voor 23:59 uur. Dan heb je het morgen al in huis. Bij bestedingen vanaf 20.- is de bezorging gratis.