Merken

Intex sALE: Speelgoed & games

Intex heeft kwaliteitszwembaden, bijpassende hoezen en accessoires. Je vindt bij ons zowel ronde als rechthoekige zwembaden in diverse maten, die je in een handomdraai opzet in je eigen tuin. Heb je j ...

3 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Intex zwembaden

We kennen genoeg warme en zonnige dagen in ons land en hoe kun je die beter doorbrengen dan in je eigen zwembad in de achtertuin? Intex zwembaden bieden hierbij de helpende hand. Kinderen vermaken zich uren in grote en kleine zwembaden en ondertussen steek jij de barbecue vast aan. En 's avonds gaan de volwassenen ontspannen in een Intex bubbelbad. Hollandse gezelligheid ten top!

Ruim aanbod van Intex zwembaden

Het aanbod van Intex zwembaden is zo uitgebreid dat er voor iedere tuin wel zwembaden te krijgen zijn. Kleine zwembaden voor de allerkleinsten en voor de kleinere tuin en grote baden voor wanneer je meer ruimte hebt en je met zwemband en luchtbed wilt gaan dobberen. Ook trappetjes om je zwembad in te klimmen en accessoires, zoals een zwembad voor je baby, kun je van dit merk kopen. Met de handige zwembadhoes houd je alle viezigheid uit je bad. Kies voor een opblaasbaar bad om het snel op te kunnen vouwen of voor een bad met stalen frame voor nog meer stevigheid.

Intex zwembaden bestellen bij wehkamp

Al je Intex zwembaden koop je snel en eenvoudig bij ons op de site. Kijk ook meteen bij waterspeelgoed voor extra veel waterpret. Plaats je vandaag voor 23:59 uur nog je bestelling, dan kun je de volgende dag al gebruik maken van je zwembad.