Merken

innr lampen

Met Innr lampen creëer je in een mum van tijd sfeer in huis. De slimme technologie van dit Nederlandse merk laat je via internet het licht in je woning regelen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, z ...

12 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Innr lampen

Je bent dol op lekker ontspannen in je eigen huis. Goed licht is voor jou daarbij essentieel. Van te felle verlichting krijg je een akelig gevoel. Te weinig licht is weer onhandig. Daarom ben je altijd op zoek naar mogelijkheden om je licht in huis precies te regelen. Innr lampen zijn voor jou een echte uitkomst. De zuinige ledlampen bedien je met een handig systeem via internet. Creëer zelf een lichtplan dat precies aan jouw wensen voldoet. Bij wehkamp vind je alle Innr lampen en accessoires die je hiervoor nodig hebt.

Alles voor sfeervolle verlichting

In het assortiment Innr lampen vind je verschillende soorten ledlampen, spots, strips en pucks. Daarmee heb je de keuze uit veel lampen voor allerlei plekken in huis. Met de Innr bridge koppel je ze aan je router. Verder kies je uit diverse handige hulpmiddelen, zoals een smart plug, afstandsbediening, adapter en tracks om spots op te hangen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor sfeervolle verlichting zoals jij die wil.

Slimme technologie voor thuis

Innr is een Nederlands merk dat bedacht is door een paar knappe koppen met een passie voor verlichting. Hun idee was om door slimme technologie de verlichting in huis simpeler en preciezer te maken. Met de zuinige Innr ledverlichting, accessoires en app creëer je makkelijk de perfecte verlichting. Heel sfeervol en je bespaart er nog energie mee ook. Innr lampen zijn dus ook nog eens een goede investering.