Merken

innr

Met innr slimme verlichting creëer je makkelijk een sfeervolle ruimte. Met de kwalitatief hoogwaardige ledlampen, de stijlvolle spots en handige accessoires tover je jouw huis om tot een professioneel ...

11 resultatensorteren op
nieuwste collectie

innr spotjes

Wanneer je 's middags je huis verlaat, twijfel je je of je de lampen aan moet laten. Thuiskomen in een donker huis is immers zo vervelend! Ach, je bent ruim op tijd thuis voor het donker wordt, denk je. Een paar uur later besef je je dat het toch wat later wordt dan gedacht - had je nu die lampen maar aangedaan! Herkenbaar? Innr komt met de oplossing - de spotjes van dit merk zijn namelijk op afstand te bedienen, via de innr app.

Hou inbrekers op afstand en kom thuis in een gezellig huis

In de collectie van innr vind je verschillende soorten spotjes. Deze spotjes hebben echter één ding met elkaar gemeen: ze zijn slim. Dat betekent dat je de spotjes op afstand kunt besturen met de innr app, en desgewenst ook nog kunt verbinden met Philips Hue. De spotjes maken gebruik van milieuvriendelijke LED lampen en hebben een wattage van 6 Watt. Naast de op afstand bestuurbare spotjes, kun je ook bij innr terecht voor andere soorten verlichting, zoals plafondlampen.

Bestel je innr spotjes bij ons op de website

Heeft jouw slaap-, woon- of eetkamer dringend behoefte aan extra verlichting, of heb je er genoeg van om 's avonds thuis te komen in een donker huis? Dan is de slimme verlichting van innr misschien wel wat voor jou. Wanneer je meer dan 20.- bij ons op de website besteedt, is de verzending geheel gratis.