Merken

Innercalm by Bridget

Innercalm by Bridget is een modelijn van Bridget Maasland, bekend van de televisie. In 2011 introduceerde ze een lijn lekker drukke T-shirts met gave prints. Omdat kleding niet altijd druk hoeft te zi ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Innercalm by Bridget

Broeken, T-shirts en vesten waarin je lekker heel de dag kan rondhangen: je kan er geen genoeg van krijgen. Kleding die lekker zit, niet knelt en niet schreeuwt is tegenwoordig een schaars goed. Mode wil vaak schreeuwen ('hier ben ik') of krap zitten, want skinny is hip. Maar met de collecties van Innercalm by Bridget raak je helemaal in de zenmodus. Doe rustig aan vandaag, want je leven is al druk genoeg.

Lekker los en lef hebben

De mode van Bridget Maasland heeft iets recalcitrants. Innercalm by Bridget biedt mode om te knuffelen. De kleding knelt niet, dus je kan er zowel mee op de bank hangen als een rondje gaan lopen met je hond. Simpele patronen en prints worden gecombineerd met basic kleuren en fijne stoffen, zoals jersey.

Maten en meer

De Innercalm collectie van Bridget is verkrijgbaar in de maten 34 (XS) tot en met 42 (XL). In de kolom links van de collectie kies je jouw maat en zo zie je direct wat we op voorraad hebben. De typische streetwear stijl van Innercalm zie je terug in onze collectie Innercalm by Bridget damesbroeken.

Innercalm by Bridget bestellen bij wehkamp

Bestel vandaag nog voor 23:59 uur je nieuwe outfit en pas die al de volgende werkdag voor je eigen passpiegel. Is het niet de juiste maat? Terugsturen is gratis.