Merken

inna suncare

De zonnebrandproducten van inna suncare zijn speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen. In onze collectie inna suncare zonnen vind je verschillende producten die je voor het zonnen en na het zonnen ka ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Inna suncare

Je bent voor de eerste keer zwanger. Gefeliciteerd! Je bent er even van geschrokken hoeveel dingen je niet mag tijdens je zwangerschap, omdat ze schadelijk kunnen zijn voor jou of je ongeboren kindje. Geen filet americain, geen sashimi en geen wijntje meer tijdens het diner. Ook met in de zon zitten moet je uitkijken, omdat je pigmentvlekken kan krijgen van UV-straling die je na je zwangerschap niet meer kwijt raakt. Inna suncare helpt je je huid mooi te houden, zodat je toch lekker kan genieten van de zon.

Bescherming tijdens zonnen

Tijdens je zwangerschap moet je extra goed voor jezelf zorgen. Vitamine D aanmaak is goed voor je humeur en voor de opname van calcium. Maar de zon kan ook schadelijk zijn. Met inna suncare bescherm je jezelf optimaal tegen de gevaren van de zon, zoals pigmentvlekken, zwangerschapsmasker en striae. Inna suncare is verkrijgbaar met factor 50 om de gevoeligste plekken te beschermen.

Aftersun

De producten van inna suncare werken niet alleen preventief. Ook na het zonnen verzorg je je huid ermee. Kies voor de inna suncare aftersun face en bodyspray. Hiermee help je striae voorkomen en bovendien hydrateer je je huid na het zonnebaden. Bekijk onze inna suncare aftersun.

Inna suncare bestellen bij wehkamp

Wil je dit weekend naar het strand en heb je geen tijd om inkopen te doen? Bestel vandaag voor 23:59 uur je verzorgingsproducten en ontvang ze morgen in huis.