Merken

Infantino

Kleine kinderen leren door te spelen en Infantino speelgoed helpt daar zeker bij. Of het nu om een mobile boven de wieg gaat, een vormpjespuzzel of het leuke Infantino buitenspeelgoed, je kindje gaat ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Infantino

Als je baby wat groter wordt, gaat zij of hij de wereld ontdekken. Door middel van leuk speelgoed laat je je kindje kennismaken met verschillende texturen, maar ook met muziek, geluidjes en vormpjes. Het speelgoed van Infantino helpt je kind de wereld op een veilige en vooral leuke manier te ontdekken.

Voor binnen en buiten

Infantino speelgoed is geschikt voor baby’s, peuters en kleuters. De collectie bestaat uit heel veel verschillende, leuke speeltjes. Er zijn knuffels, mobiles, speelkleden en natuurlijk puzzels en voertuigen voor de kleintjes om verhaaltjes mee te verzinnen of de wereld te ontdekken. Spelenderwijs helpt het speelgoed van Infantino de fantasie en motoriek van je kindje te ontwikkelen. Dat kan niet alleen binnen maar ook buiten, want voor buiten heeft Infantino onder meer leuke speeltentjes.

Vrolijk speelgoed

Infantino speelgoed is zeer vrolijk speelgoed. Dankzij de felle kleurtjes en de leuke beeltenissen wil kindje keer op keer met het speelgoed spelen. De uitdagende puzzels helpen je kindje zich steeds beter te ontwikkelen. En als het tijd is om te gaan slapen, nemen de Infantino lampen het donker in de baby- of peuterkamer weg.

Vandaag bestellen, binnenkort spelen

Het leukste speelgoed voor baby’s, peuters en kleuters van Infantino haal je snel in huis door vandaag nog je bestelling te plaatsen. Wij bezorgen het dan de volgende werkdag al. Bestel je voor 20.- of meer? Dan betaal je geen bezorgkosten.