Merken

Indesit

Indesit heeft alle onmisbare huishoudelijke apparaten, ook voor grote gezinnen en kleine ruimtes. Dit Italiaanse merk wil het complexe en drukke gezinsleven gemakkelijker maken met energiebesparende k ...

39 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Indesit

De maaltijd bereiden en de was doen zijn tijdrovende bezigheden. Als je kookt, ga je graag voor simpele, smakelijke gerechten die snel op tafel staan. Ook de was moet efficiënt gebeuren met behulp van tijdbesparende programma’s, zodat je kleding weer in een mum van tijd schoon in de kast ligt. Indesit maakt apparaten die uitblinken in eenvoud, kwaliteit en gemak. Ze brengen rust en harmonie in je leven.

Slimme functies

Indesit heeft veel wasmachines die uitgerust zijn met de laatste wastechnologieën. Daarnaast zijn er drogers, koelkasten en koel-vriescombinaties. Bekijk ook de ovens en fornuizen, waaronder keramische, inductie- en gasfornuizen. Alle apparaten hebben handige functies en programma’s die je al naar gelang je behoeften kan instellen. Met deze functies verspil je geen tijd, water en energie.

Goede apparaten voor een redelijke prijs

De prijzen van Indesit zijn heel bescheiden. Je kan onze filters gebruiken om het artikel te vinden dat bij je past. Zoek je bijvoorbeeld een droger met een startuitstelfunctie of heb je interesse in een wasmachine waarmee je snel je kleren opfrist? Bij Indesit is het allemaal mogelijk. Voor aantrekkelijke aanbiedingen van andere merken kan je bovendien een kijkje nemen bij onze collectie huishouden.

Wil je ook meer tijd overhouden voor je gezin? Bestel dan vandaag nog je apparaten van Indesit, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. De bezorger zet ze meteen voor je op de gewenste plek.