Merken

In the Mood collection

Vintage, kleurrijk, gebreid of met een seizoensafbeelding: In the mood collection heeft veel sierkussenhoezen in neutrale en opvallende stijlen. Dit merk heeft daarnaast mooie woonaccessoires die sfee ...

83 resultatensorteren op
nieuwste collectie

In the Mood collection sierkussens

Heb je ook wel eens dat je ’s avonds op de bank wil liggen, maar dat het maar niet lukt om een lekker plekje voor je hoofd te vinden? Of dat je ergens achter zou willen kruipen tijdens een spannende film? Dan wordt het tijd om In the Mood collection sierkussens op de bank te leggen. Deze geven je bank een heel nieuw uiterlijk en nog meer comfort.

Vrolijke kussens

De In the Mood collection sierkussens zijn uitgevoerd in vrolijke, frisse kleuren, zoals lichtblauw, roze, groen en wit. Ook donkerblauw, bordeauxrood en zwart komen in de collectie voor. De kussens worden opgesierd door leuke teksten, gekke plaatjes en mooie patronen. Ook de stoffen van de verschillende sierkussens zijn verrassend.

Voor de sier

De In the Mood collection sierkussens zijn in eerste instantie voor de sier. Dat betekent dat je ze neerzet op de bank of op het bed om zo het interieur op te fleuren. Door telkens andere kussentjes neer te zetten, creëer je steeds een andere look. Een effen bank of een effen dekbedovertrek krijgt zo extra karakter. Bovendien zijn de sierkussens makkelijk te combineren met een lekker warme deken of een van de In the Mood collection schapenvachten. Ze heten dan sierkussens, maar je kan de In the Mood collection sierkussens natuurlijk gewoon gebruiken als ondersteuning bij het zitten of liggen.