Merken

Imperial

Imperial is een elektronicamerk en staat bekend om de productie van

6 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Imperial

Het is helemaal in om een mooie retro radio te kopen. Zo'n radio staat mooi op een kastje in huis, maar past ook prima op een bureau of nachtkastje. Imperial draagbare radio's zijn ideaal voor in en rondom huis. Tijdens een dagje thuiswerken luister je je favoriete muziek via Imperial radio. De alarmfunctie op de radio zorgt ervoor dat je nooit te laat op je werk verschijnt. Bovendien is de radio eenvoudig te verbinden met je smartphone of iPhone.

Imperial bij wehkamp

Bij wehkamp kies je onder andere uit een tafelradio of draagbare radio van Imperial. Wat voor radio je ook koopt, hij ontvangt zowel digitale als analoge radiosignalen. Er zijn duizenden gratis internetradiostations eenvoudig te beluisteren via een draagbare radio van Imperial. Elk exemplaar is eenvoudig te installeren en beschikt bovendien over een handig (kleuren)scherm. Een klasse radio dus voor in huis of om mee te nemen naar het strand.

Eenvoudig bestanden delen

Met een Imperial radio is het eenvoudig om (muziek)bestanden te delen. De USB-aansluiting zorgt voor een perfecte verbinding. Je schaft een tafelradio aan in de kleuren zwart, bruin en wit.

Koop Imperial radio's bij wehkamp met behulp van onze handige zoekfilter. Plaats je order vóór 23:59 uur op de site en ontvang de radio morgen al in huis. Wij verzenden gratis vanaf 20.-.