Merken

Ilse Jacobsen regenkleding

In Nederland moet je altijd rekening houden met het weer, voordat je het weet beland je weer in een regenbui en toch wil je er graag leuk uitzien. Ilse Jacobsen is een internationaal kledingmerk die m ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Ilse Jacobsen

In 1993 heeft Ilse Jacobsen het regenjassenmerk opgericht in Denemarken. Het plaatsje waar ze woonde diende als een groot inspiratie bron. Om een te worden met de natuur en rust te vinden was ze graag te vinden in de uitgestrekte duinen en op de witte stranden. De brede collectie aan regenjassen weerspiegelt dan ook de Scandinavische leefstijl en de relaxte natuur.

Wereldwijd succes

Ilse Jacobsen is begonnen met een klein winkeltje in haar woonplaats, al gauw groeide haar winkel uit in een wereldwijd succes. Het merk is verkrijgbaar in 25 landen zoals; New York, Madrid, Kopenhagen en Tokio. ### De collectie De collectie straalt rust en schoonheid uit. Ilse heeft er voor gekozen om voornamelijk zachte kleuren te gebruiken met af en toe een opvallende trendkleur. Ilse Jacobsen maakt gebruik van mooie materialen. De jassen zijn ademend en hebben een waterafstotende materiaal. Dit is de duurzame ecorepel® coating die je beschermt tegen water en vuil. Ontdek nu deze mooie collectie bij wehkamp.