Merken

IKKI dames horloges

IKKI dameshorloges vertellen je op ieder moment van de dag op elegante wijze hoe laat het is. De stoere doch sierlijke dameshorloges zijn uitgevoerd in sterk staal. De een is zilverkleurig, de ander g ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

IKKI dameshorloges

’Zeg, weet jij misschien hoe laat het is?’ Het is een onschuldige vraag die in de juiste omgeving een aanzet kan zijn om bijvoorbeeld samen iets te gaan drinken. Ben je het alleen zat dat jij altijd degene bent die deze vraag stelt? Draai de rollen om met IKKI dameshorloges, dan vraagt straks iedereen graag aan jou hoe laat het is.

Stoere horloges met elegante touch

IKKI dameshorloges combineren een stoer uiterlijk met een vrouwelijke touch. Hierdoor ontstaat er een bijzonder design dat bij iedere situatie past, zowel zakelijk als in je vrije tijd. Naast zilverkleurig staal maakt IKKI ook gebruik van rosé goud en andere goudtinten. Wil je liever een horloge met een leren bandje, dan heeft IKKI dat ook. Kies hierbij uit zwart, crème en andere elegante kleuren leer die altijd passen bij je outfit.

Horloges voor haar én hem

Het leuke aan de verzameling IKKI dameshorloges is dat ze een bijpassend exemplaar hebben voor mannen in de collectie IKKI herenhorloges en -sieraden. Vind je het leuk om hetzelfde horloge als je partner te dragen, dan helpt IKKI je hier graag bij.

De sierlijke IKKI dameshorloges haal je bij wehkamp razendsnel in huis. Rond je bestelling vandaag nog voor 23:59 uur af en wij zorgen ervoor dat je het horloge morgen al om je pols schuift.