Merken

Identity Games

Een familiebordspel, denkspel, kwartetspel of actiespel: het Nederlandse merk Identity Games ontwerpt uitdagende spellen voor alle leeftijdscategorieën. Zowel in binnen- als buitenland heeft dit merk ...

40 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Identity Games

Van ouderwets ganzenborden tot een potje pesten of schaken: deze klassiekers komen regelmatig bij je op tafel en vormen de basis voor dierbare herinneringen: ze zorgen voor veel gezelligheid en zijn bovendien leerzaam voor jong en oud. Identity Games brengt regelmatige nieuwe quiz- en bordspellen uit. Hiermee kan je met vrienden of familie van alles te weten komen over een onderwerp, avonturen beleven en vooral samen lachen.

Spellen afgestemd op de leeftijd

Voor peuters zijn er spelletjes die perfect bij hun belevingswereld passen, zoals een spel waarbij ze tikkertje of verstoppertje spelen. Voor kinderen vanaf zes jaar kan je kiezen uit inspirerende bordspellen en kwartetspellen met leuke en leerzame weetjes. Ook voor de leeftijdscategorieën vanaf twaalf en zestien jaar heeft Identity Games volop keuze. Zo kan je thuis je eigen escape room creëren en onder tijdsdruk met elkaar een mysterie oplossen.

Vernieuwend merk

Identity Games maakt al meer dan 25 jaar spellen en is de bedenker van talloze toppers. Dit merk biedt spelletjes die goed in elkaar zitten en die bestaan uit onderdelen met een hoge kwaliteit. Het assortiment wordt bovendien op een verantwoorde manier gemaakt en speelt in op nieuwe technologische ontwikkelingen. Wil je ook graag bordspellen en games van andere merken bekijken, bezoek dan onze sale speelgoed & games.

Spelen is de beste manier om iets te onderzoeken, aldus Einstein. Wil je je brein flink uitdagen, bestel Identity Games dan bij wehkamp. Spanning, ontspanning en plezier zijn gegarandeerd.