Merken

iDance

Ga niet naar de disco, maar haal de disco naar jou toe met de funky iDance speakers. Geen enkel feest is meer saai met deze toffe boxen, party-systems en microfoons. Het iDance speelgoed is niet allee ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

iDance

Als je wel eens op een feestje komt dan weet je dat muziek een feest kan maken of breken. Op een goed feest wil je dansen, of het nu een verjaardagsfeest is bij iemand thuis of een trouwfeest op locatie. De feesten waar je kon dansen herinner jij je nog als de dag van gisteren. Op zo'n feest mag een goede speaker natuurlijk niet ontbreken. Niets vervelender dan wanneer de muziek zachtjes uit een te kleine speaker komt.

Organiseer een karaokefeest

In ons assortiment iDance muziek vind je alle benodigdheden om een karaokefeest te organiseren. Laat je zangtalenten naar voren komen met de partymicrofoon of gave party cube. Iedereen gaat met zijn voeten van de vloer met de te gekke discolichten. Met de iDance muziekaccessoires is urenlang plezier gegarandeerd voor iedereen. De iDance speakers bezorgen niet alleen goede muziek, ze zien er ook nog feestelijk uit.

Makkelijk mee te nemen

Een groot voordeel aan de iDance speakers is dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Zo bevatten de boxen een hendel en wielen, zodat je ze overal naartoe kan vervoeren. Geeft je vriend een feest en heeft hij niet zo'n toffe speaker? Geen probleem, jij zorgt wel voor de muziek! De iDance muziekaccessoires zijn voor jong en oud, iedereen heeft er lol van. Wij bezorgen je artikelen vanaf 20.- gratis. Bestel vandaag nog, dan is het morgen al feest bij je thuis (let wel: geen levering op zondag).