Merken

Icebreaker

Het Nieuw-Zeelandse merk Icebreaker is specialist op het gebied van thermokleding van merino wol. Deze fijne wolsoort heeft een aantal bijzondere eigenschappen, waardoor de kleding erg in de smaak val ...

23 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Icebreaker

Een vakantie naar de Noordkaap vraagt wel om een andere voorbereiding dan een vakantie naar de zon. Je zal echt warme kleding mee moeten brengen om jezelf comfortabel warm te houden. Vele lagen kleding over elkaar dragen in een koud land is niet de oplossing om het warm te krijgen. De kleding van Icebreaker is dat wel.

Merino wol prikt niet

De kleding van Icebreaker is gemaakt van merino wol. Je denkt misschien dat wol prikt, zoals de trui die je oma vroeger heeft gebreid. Niets is minder waar. Merino wol heeft een zeer fijne vezel die voelt zoals ruw katoen. De kleding wordt behandeld in baden, zodat het niet krimpt in een 40 graden was. Het wol houdt warmte vast, ademt en daarom zweet je er toch niet snel in. Ben je op avontuur? Spoel dan in de avond je shirt, legging of top uit en de volgende ochtend trek je het droog en schoon aan.

Voor heren en dames

In onze collectie Icebreaker vind je onder andere thermokleding voor heren en dames. De dameskleding is verkrijgbaar in de maten S tot en met XL, de herenkleding in de maten S tot en met 2XL. Je gebruikt de kleding voor allerlei doeleinden, zoals voor een extra onderlaag in koude gebieden of als nachtkleding. In onze collectie Icebreaker heren ondergoed en pyjama's vind je nachtkleding voor heren.

Icebreaker bestellen bij wehkamp

Vanaf een bestelwaarde van 20.- verzenden we je bestelling gratis.