Merken

Hunter

Hunter maakt wandelen in de vrije natuur nog leuker. Deze fijne schoenen voor wandelen en outdoor zijn hip en kunnen tegen een regenbui. Of je nu met de hond gaat wandelen door de polder of op een reg ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

Hunter

Jij bent altijd buiten te vinden. Al in de vroege ochtend met de hond of juist lekker in de middagzon wandelend door het bos. Als je vaak buiten bent, dan heb je goede schoenen nodig voor een comfortabele wandeltocht. Maar ook schoenen die je voeten droog houden mocht het regenen. Daarom kies je voor de regenlaarzen en wandelschoenen voor dames van Hunter.

Trendy regenlaarzen

De regenlaarzen van Hunter hebben een zeer trendy uiterlijk. Ze zijn afgewerkt met een glanzende lak en mooie gespen. Daarom zijn dit echt laarzen waarin je gezien wil worden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. De laarzen van Hunter zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 42. Sommige laarzen zijn zelfs in halve schoenmaten verkrijgbaar.

Droog door de regen

De Hunter regenlaarzen voor dames zijn zeer geschikt voor als je er toch uit moet tijdens een hevige regenbui. Draag de laarzen samen met een van je favoriete regenbroeken en natuurlijk met je regenjas. Maar ook met een lekkere wandelbroek en een sportief outdoorjack zijn de laarzen zeer goed te dragen.

Vandaag bestellen, binnenkort in de plassen stampen

Bestel vandaag nog je nieuwe Hunter laarzen en je kan de volgende werkdag al lekker wandelen of in de plassen stampen. De laarzen worden gratis bezorgd. Het is mogelijk om vooraf, achteraf en om in termijnen te betalen. (Let wel: geld lenen kost geld.)