Merken

Hunkemöller positiekleding

Zwangerschapsmode saai? Niet met Hunkemöller! Laat je verrassen door de collectie Hunkemöller positiekleding bij wehkamp. Deze bestaat uit stijlvolle, grappige en verleidelijke lingerie en nachtmode. ...

10 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller positiekleding

Je bent al een tijdje zwanger en je buikje en boezem groeien gestaag. Het wordt tijd voor positiemode, maar je ziet er een beetje tegenop. Dat kan toch nooit aantrekkelijk zijn? Jij zoekt zwangerschapskleding waarin jij je ook nog steeds jezelf kan voelen, ook al word je moeder. En dat is: vrouwelijk, sexy en een beetje eigenwijs. Hunkemöller positiekleding is jou op het zwangere lijf geschreven. Kies voor een voorgevormde voedingsbh met kant, of voor een pyjama met een grappige tekst. Hunkemöller positiekleding is behalve leuk om te zien ook fijn om te dragen.

Positiekleding voor vrouwen met stijl

In de collectie Hunkemöller positiekleding vind je stijlvolle nachtmode en lingerie voor (aanstaande) moeders. Geniet van je nachtrust (nu het nog kan) in een knusse of sexy pyjama, met grappige tekst of kant en satijn. Is de baby eenmaal geboren? Geef hem of haar dan makkelijk borstvoeding met een voedingsbh. Je kan kiezen uit verschillende mooie kleuren en modellen.

Op en top vrouw met Hunkemöller

Hunkemöller maakt nachtmode, lingerie en badkleding waarin vrouwen zich goed voelen. Maar geen vrouw is hetzelfde, dus is de collectie lekker veelzijdig. Hierin vind je goede basics waar je altijd goed mee voor de dag komt. Maar ook speciale items voor als je er extra sexy uit wil zien. Bekijk ook eens de Hunkemöller grote maten dameskleding.

Geen puf om te winkelen? Voor 23:59 uur Hunkemöller positiekleding bestellen bij wehkamp is morgen thuis passen.