Merken

Hunkemöller huispakken

Hunkemöller is in Duitsland en de Benelux de grootste naam op het gebied van lingerie. Wat niet iedereen weet, is dat dit merk zoveel meer is dan lingerie. De Hunkemöller huispakken, bijvoorbeeld, mog ...

34 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller huispakken

Vind je het ook zo heerlijk om zo nu en dan een lekker luie pyjamadag in te lassen? Moet kunnen toch, maar doe dit dan wel in stijl. Stijl en comfort kunnen prima met elkaar gecombineerd worden, hiervan zal je zeker overtuigd zijn wanneer je de Hunkemöller huispakken ziet. Wie zegt dat je geen stijlicoon kan zijn op je pyjamadag, heeft het mis!

Van basic tot uitzinnig

Met de huispakken van Hunkemöller maak je het zo gek als je zelf wil. Kiest voor een effen grijs huispak of voor een model met een opvallende print. De huispakken zijn als onesie of jumpsuit verkrijgbaar met al voordeel dat ze lekker warm zijn zonder steeds opkruipende shirts. Bij enkele van de huispakken heb je een capuchon met oortjes als opvallend detail. De huispakken zijn gemaakt in zachte kleuren, zoals roze en grijs. De huispakken zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 42.

Hunkemöller huispakken bestellen bij wehkamp

Kleed je je in een huispak van Hunkemöller, dan wil je er natuurlijk ook lekker warme damespantoffels bij hebben. Gelukkig hoef je nooit lang op je bestelling te wachten, want als jij ervoor zorgt dat wij jouw bestelling vandaag voor 23:59 uur hebben ontvangen, dan zorgen wij ervoor dat jij de volgende werkdag al kan chillen in je huispak.