Merken

Hunkemöller dames badjassen

Je kent Hunkemöller natuurlijk eerst en vooral van de lingerie. Maar wist je dat Hunkemöller veel meer te bieden heeft, zoals Hunkemöller damesbadjassen? Stijlvolle damesbadjassen die op en top vrouwe ...

33 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller damesbadjassen

Hou je ervan om regelmatig te relaxen? Lig je graag lekker bij het zwembad, trek je wel eens naar de sauna of is gezellig thuis een badje nemen jouw recept voor een ideale avond? Dan is een badjas daar een onmisbaar onderdeel bij. De Hunkemöller damesbadjassen voegen daar nog eens stijl en een overdaad aan vrouwelijkheid aan toe. Een damesbadjas moet immers niet enkel van praktisch nut zijn maar hoort er ook nog een beetje leuk uit te zien. Zeker wanneer je bijvoorbeeld af en toe naar de sauna of de wellness gaat, is het toch leuker knap gekleed voor de dag te komen met een mooie badjas?

Kimono of badjas

De Hunkemöller damesbadjassen zijn verkrijgbaar in stijlvol zwart, met een kleine print of klassiek wit. Daarbij kies je voor de kimono of het badjas. De badjas is natuurlijk van badstof gemaakt terwijl de kimono een stuk fijner, lichter van stof is en ook zo aanvoelt. Wat is jouw voorkeur?

Jouw favoriete badjas

Hunkemöller damesbadjassen zijn uniek, in die zin dat ze de juiste balans vormen tussen draagbaarheid en praktisch nut. De badjassen zijn van hoge kwaliteit maar je mag er ook mee gezien worden. Bovendien is Hunkemöller op en top een vrouwenmerk. Dat betekent de perfecte pasvorm die aansluit op jouw figuur, zoals je gewend bent van Hunkemöller lingerie.

In het ruime assortiment Hunkemöller damesbadjassen vind je altijd wel iets van je gading. Maak je keuze vandaag nog en morgen heb je het al in huis!