Merken

Hunkemöller grote cupmaten: E t/m K

Hunkemöller grote cupmaten zijn mooie en verleidelijke bh's die je volle boezem perfect ondersteunen. Dit doen deze grote cupmaten: E t/m K bh's voornamelijk dankzij de stevige beugels, de bre ...

189 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller grote cupmaten: E t/m K

Wanneer je een grote cupmaat hebt, zo ongeveer vanaf E tot en met K, dan wordt het shoppen voor een bh een stuk lastiger. Ze zijn er natuurlijk wel, maar de meeste bh's hebben weinig opsmuk. Om van een sexy setje met kant maar te zwijgen. Hunkemöller doet dit toch anders en heeft de collectie Hunkemöller grote cupmaten: E t/m K. Een collectie vol ondersteuning en een mooi uiterlijk.

Sensueel of basic: ruime keuze voor grote cupmaten

Je hoeft niet alleen maar een witte of zwarte basic bh te kiezen, want in de collectie Hunkemöller grote cupmaten: E t/m K vind je ook sensuele exemplaren voorzien van kant en verleidelijke broderie. De bh's zijn voorzien van bredere schouderbandjes dan de gewone collectie. Deze zorgen er samen met de stevigere cups en de brede sluiting op je rug voor dat je boezem goed wordt ondersteund. Kies voor zwart, wit, sensueel roze, luxe bordeaux of voor een van de andere kleuren en printjes.

Een beetje minder

In sommige outfits is het mooier als je boezem wat kleiner lijkt. Bijvoorbeeld als je een elegant jurkje draagt of een blouse. In de collectie Hunkemöller grote cupmaten: E t/m K vind je daarom ook de zogeheten Hunkemöller minimizers. Dit zijn bh's die je borsten op dusdanige wijze liften en ondersteunen dat het lijkt dat je wat minder hebt.