Merken

Hunkemöller dames slips

Hunkemöller damesslips maken je lingeriesetje helemaal compleet. Bij iedere bh in de collectie vind je bijpassende damesslips. Er zijn fijne basics die je buik en billen omhullen, sexy strings en met ...

232 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller damesslips

Vind jij het ook belangrijk dat je bh en slipje bij elkaar passen? Op zijn minst moeten de kleuren op elkaar aansluiten. Draag je een frivole bh met veel kant, dan kan je een slipje aandoen in een bijpassende kleur. Wil je je echt spectaculair voelen? Dan kies je een slipje die ook qua stijl past bij je bh. En met de Hunkemöller damesslips is dat heel eenvoudig.

Strings, broekjes, shorts en tailleslips

De collectie Hunkemöller damesslips is verkrijgbaar in de maten 34 (XS) tot en met 44 (2XL). Er zijn zeer veel verschillende modellen slipjes van Hunkemöller in de collectie te vinden, zoals tailleslips, rio broekjes, shorts en strings. In de basic collectie heb je de keuze uit witte, zwarte en beige slipjes, maar in alle andere collecties heb je een keuze uit verschillende stofjes, patronen en kleuren.

Op elkaar afgestemde collecties

De collectie Hunkemöller damesslips is perfect afgestemd op de collectie Hunkemöller dames-bh's. Bij iedere bh is een slipje te vinden dat er qua kleuren en stijl helemaal bij hoort. Vaak heb je de keuze uit diverse soorten slipjes, zoals een tailleslip, een rio broekje of een string, zodat je altijd de perfecte combinatie maakt.

Bestel vandaag

Wil je de Hunkemöller damesslips snel in huis hebben? Bestel deze dan vandaag nog en wij brengen ze morgen bij je thuis. Bestel er meteen een paar, want bij een besteding vanaf 20.- betaal je geen verzendkosten.