Merken

Hunkemöller Noir

Het lingeriemerk Hunkemöller ken je natuurlijk allang. Het bestaat ook al lang: meer dan 130 jaar. Maar ken je ook de luxe lijn die Hunkemöller Noir heet? In deze collectie vind je bijzondere en exclu ...

41 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hunkemöller Noir

Je zelfverzekerd voelen start aan het allereerste begin van de dag. Je ziet jezelf dan naakt of met lingerie. Gun het jezelf om je de hele dag door verleidelijk te voelen, door je dag te starten met exclusieve lingerie. Moet je hiervoor overstappen naar een ander merk, waardoor je niet meer zeker weet of je de juiste maat te pakken hebt? Nee hoor, want jouw lingeriemerk Hunkemöller heeft ook een exclusieve lijn: Hunkemöller Noir.

Exclusief en luxe

De ontwerpers van Hunkemöller Noir willen jou het ultieme gevoel van exclusiviteit en luxe laten ervaren. Dit doen ze door de beha's en verschillende slips uit te voeren in zeer verfijnde werken van sierkant. Sommige beha's zijn voorzien van chokers, voor een sexy uitstraling, en sommige slips van jarretelbandjes. Noir betekent overigens niet dat alle lingerie zwart is. In de collectie zit ook opwindend rood.

Maten en meer

In onze collectie Hunkemöller Noir vind je beha's in de cupmaten B tot en met F. De slips en broekjes zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XL. Kies een beha met een bijpassende slip, of wijk eens af en kies voor een andere combinatie. In onze collectie Hunkemöller Noir intimiteit kan je terecht voor lingerie voor een spannende avond.

Hunkemöller Noir bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp profiteer je altijd van gratis verzending bij besteding van 20.- of meer. Heb je vragen over je bestelling? Onze deskundige klantenservice staat voor je klaar.