Merken

Hummel voetbal

Met de voetbalkleding en -schoenen van Hummel voetbal je als nooit tevoren. Dankzij het trendy design en de modieuze afwerking betreedt het voetbalveld je geheel in stijl. Van zaalvoetbalschoen tot tr ...

78 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hummel voetbal

Doordeweeks train je op je hardst om in het weekend op je top te presteren. Voldoende trainingsuren helpen zeker, maar kwalitatief hoogwaardige sportkleding is minstens zo belangrijk. Met de moderne schoenen van Hummel voetbal je net wat beter. Zo maken de zaal- of veldvoetbalschoenen het stukken eenvoudiger om een bal te controleren of krachtig te schieten. Daarom is dit Deense sportmerk niet alleen de kledingsponsor van het nationale elftal van Denemarken, maar ook van veel Nederlandse profclubs.

Van voetbalschoenen tot softshell jacks

Met de sportaccessoires van Hummel voetbal je niet alleen beter, maar ook stukken veiliger en comfortabeler. Zo houden de softshell jacks je lichaam bij elk weertype warm en droog. De noppenschoenen zijn voorzien van een doordachte zool met onder meer een antisliplaag. Zo helpen de schoenen je om ook op een drassig veld stand te houden. De trainingspakken, sportshorts of voetbalsokken zijn er bovendien in veel verschillende kleuren. Met de kleding van Hummel voetbal je dus altijd in je eigen clubkleuren.

Voetbalkleding voor volwassenen en kinderen

Hummel maakt zowel heren- als kinderkleding voor voetballiefhebbers. Hummel is er voor elke jongen of man. Daarom begint de kindercollectie bij maat 92, terwijl de herenkleding doorloopt tot maat 56 (3XL). Uiteraard is er bij ons ook volop Hummel sportkleding voor dames. In de sportuitrusting van Hummel voetbal je werkelijk op je best als alles perfect past. Daarom mag je bij ons te grote of kleine voetbalkleding altijd gratis retourneren.