Jurken & rokken

Bij teamwearspecialist hummel draait alles om goede kwaliteit, een krachtig design en een toegankelijke prijs. Met sponsoring op het hoogste niveau is het merk goed vertegenwoordigd in de Eredivisie, de Jupiler league en in professioneel handbal en volleybal, maar hummel is vooral een geliefd sportmerk voor amateursporters in allerlei takken van sport.

Hummel

Je hebt al maandenlang plannen om weer te gaan sporten, maar het komt er maar niet van. Week in, week uit mompel je tegen jezelf 'morgen begin ik écht!'. Je excuus? Je hebt geen tijd, je bent moe en sportkleding is zo duur! Sportkleding is inderdaad onmisbaar, maar duur? Dat is zeker niet altijd het geval. Hummel-sportkleding is het bewijs.

Sportkleding voor iedereen

Hummel maakt sporten toegankelijk voor iedereen, hoe vol of leeg je portemonnee en bankrekening ook zijn. Dat betekent zeker niet dat Hummel inboet op kwaliteit en comfort - in tegendeel. Hummel is niet voor niets populair bij professionele handbal, volleybal en voetbalteams! Door de toegankelijke prijzen genieten ook amateursporters van de kwaliteit en het comfort dat Hummel biedt: of je nou iedere week trouw sport of nog moet beginnen.

Van voetbalschoenen tot shorts, en van sokken tot sporttassen

Bij Hummel vind je sportkleding voor dames, heren en kinderen - voor het hele gezin dus! Hummel-sportkleding leent zich bovendien voor tal van sporten. Of je nou hardloopt, fitnesst, voetbalt, tennist of hockeyt - bij Hummel kan je altijd terecht! Naast sportkleding vind je bij Hummel ook diverse accessoires. Wat dacht je van een fijne sporttas, zodat je al je spullen makkelijk kwijt kan? Of ben je op zoek naar fijne sportsokken? Aan jou de keus.

Neem de eerste stap naar de sportschool

Wordt vandaag de dag dat je eindelijk besluit om te beginnen met sporten? Dat moedigt wehkamp natuurlijk van harte aan! Wanneer je meer dan 20.- besteedt aan Hummel-sportkleding is de verzending geheel gratis. Bovendien kan je je aankopen op je gemak thuis passen. Oncomfortabele pashokjes zijn verleden tijd! Past de kleding niet of ben je niet tevreden? Stuur je bestelling dan gratis terug.

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.