Merken

Humax

Dankzij de Humax digitale ontvangers wordt televisie kijken nog leuker. Je favoriete programma’s en films zijn nog helderder. Bovendien heb je nog maar één afstandsbediening nodig, want je zapt op het ...

2 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Humax

Na een lange dag werken, heb je het verdiend om na het avondeten lekker op de bank te ploffen om je favoriete film of programma te kijken. Je wil dan wel het allerbeste beeld en het gemak van een enkele afstandsbediening voor geluid en het zappen van zender naar zender. Dankzij de digitale TV ontvangers van Humax kies je zelf je TV provider en geniet je extra van de TV.

Scherp beeld

KPN, Ziggo en UPS bieden allemaal digitale televisie aan. Als je wil switchen van de ene provider naar de andere, dan moet je echter de digitale TV ontvanger weer inleveren. Met Humax hoeft dat dus niet. Je haalt gewoon je eigen eerste of tweede digitale TV ontvanger in huis. De gestroomlijnde, zwarte Humax ontvangers pakken namelijk het signaal van je provider op. De ontvanger wordt geleverd met een bijpassende afstandsbediening.

Geniet nog meer van TV

Met de Humax digitale TV ontvangers haal je het beste signaal in huis. Maar je kijkgenot wordt nog meer vergroot met een goede televisie. Wil je het gevoel hebben dat je helemaal in het programma zit? Kies dan eens voor een van de goede OLED TV's.

Gratis thuisbezorgd

Haal snel je nieuwe Humax digitale TV ontvanger in huis door je bestelling vandaag te plaatsen. Wij bezorgen de Humax gratis en nemen ook gratis je oude ontvanger weer mee.