Merken

HP 2-in-1-laptops

Voor op het werk, ter ontspanning of wellicht voor allebei, laptops van HP zijn er voor elk type gebruiker. Kies een compacte laptop voor onderweg of ga voor een moderne computer die ook de nieuwste s ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

HP computers

Nu je steeds meer kan met een moderne smartphone, gebruikt menigeen zijn of haar laptop alleen nog binnenshuis. Een desktop computer is dan doorgaans een slimmere keuze. Een computer biedt immers dezelfde mogelijkheden en rekenkracht voor aanzienlijk minder geld dan een laptop. Dit geldt zonder meer ook voor HP computers. Zelfs de voordeligst geprijsde computers van dit Amerikaanse technologiebedrijf blinken namelijk uit in prestatievermogen.

Van kleine familiecomputer tot machtige gamemachine

Van alle HP-series is Pavilion zonder meer de bekendste én meest diverse. Zoek je bijvoorbeeld met een bescheiden budget een computer voor het hele gezin? Ga dan voor een Pavilion Slimline. Daarnaast vind je bij ons uiteraard ook de nieuwste Pavilion computers met de modernste hardware, waaronder een zeer krachtige processor en een uitmuntende grafische kaart. Voorts worden bij de HP computers doorgaans een muis en toetsenbord meegeleverd. Maak je desktop helemaal compleet met een van onze HP monitoren.

Vind eenvoudig een computer binnen je budget

Wanneer je een nieuwe computer zoekt, dan heb je ongetwijfeld een bepaalde prijs in gedachten. Met onze handige filters helpen wij je bij het doorzoeken van ons assortiment HP computers. Geef een minimum- en een maximumprijs op, en je ziet alleen nog HP computers die passen bij jouw prijsbereik. Zie je een computer die je bevalt? Klik hem aan en je vindt al zijn specificaties opgesomd in een overzichtelijke tabel. Zo weet je bij ons precies wat je koopt.