Merken

HP dames laptop tassen

Een goede laptop biedt volop plezier, maar kent veelal ook een behoorlijk prijskaartje. Met de beschermende dames laptoptassen van HP geniet je zolang mogelijk van je kostbare investering. In de ruime ...

1 resultaatsorteren op
nieuwste collectie

HP dames laptoptassen

Naar je werk, op vakantie of tijdens een lang weekend weg: een laptop draag je het liefst altijd met je mee. Dit betekent echter ook dat het apparaat tijdens de reis de nodige turbulentie moet doorstaan. HP dames laptoptassen bieden je elektronische vriend op dit soort momenten alle gewenste bescherming. Een sleeve omarmt je laptop stevig, terwijl grotere laptoptassen een speciaal bekleed laptopvak hebben dat je draagbare computer beschermt tegen stoten en krassen.

Van kleine sleeve tot ruime laptoptas

Ons assortiment HP dames laptoptassen biedt voor ieder wat wils. Zoek je bijvoorbeeld een kleine en voordelig geprijsde laptoptas, kies dan voor een eenvoudige sleeve. Met een ruimer budget schaf je een elegante en van echt leer gemaakte laptoptas aan. Dergelijke HP dames laptoptassen bieden niet alleen ruimte voor een laptop, maar ook voor bijvoorbeeld een tablet, pennen of een telefoon. Zoek je nog een fraaie laptop voor in de tas? Kijk dan eens bij onze HP laptops.

Vind een tas die bij je laptop past

HP dames laptoptassen zijn er in verschillende maten. Dit geldt niet alleen voor de tassen zelf, maar ook voor het laptopvak. Daarom zijn in de beschrijving van onze HP dames laptoptassen alle afmetingen duidelijk aangegeven. Blijkt de bestelde tas toch net iets te groot of juist te klein? Stuur de laptoptas dan gerust kosteloos retour. Koop je een dames laptoptas die minstens 20.- kost, dan is de bezorging van de tas eveneens geheel gratis.