Merken

Hozelock

Hozelock is specialist in artikelen voor de tuinsector. Dit zorgt ervoor dat er wereldwijd producten van dit merk worden verkocht, van China tot Afrika en Kroatië. Voor de beste verzorging van je tuin ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Hozelock

Hoe heerlijk is het om een mooi verzorgde tuin te hebben? Een plekje waar je kunt ontspannen, lekker kunt eten en samen kunt zijn met je gezin? Een tuin vergt echter wel enig onderhoud wanneer je er veel plezier van wilt hebben. Voor de beste materialen shop je bij Hozelock. Hozelock is expert op het gebied van tuinverzorging.

Kwaliteitsproducten in een uitgebreid assortiment

Hozelock heeft verschillende oplossingen om het onderhoud van je tuin zo eenvoudig mogelijk te maken. Denk hierbij aan onkruidbranders waarmee je, zonder bukken, in een handomdraai van het meest storende onkruid af bent. Ook de keuze voor een waterslangenbox is zo gemaakt. Ben je niet altijd thuis om je tuin te sproeien, dan koop je snel een watercomputer van het merk. Je sluit de watercomputer aan, stel deze in op het gewenste tijdstip en de tuin wordt gesproeid, ook wanneer je niet thuis bent. Met een watertimer bepaal je hoe lang er gesproeid wordt. Een tuin onderhouden wordt op deze manier alleen maar leuker.

Hozelock kopen bij wehkamp

Koop al je Hozelock tuingereedschap binnen enkele minuten door gebruik te maken van de zoekfilters op onze website. Bestel je voor meer dan 20.- dan betaal je bij ons geen verzendkosten en bij ons geldt, vandaag voor 23:59 uur besteld, is de volgende dag al in huis.