Merken

House of Marley

House of Marley is een duurzame fabrikant van zowel oordopjes en koptelefoons als speakers en platenspelers. De House of Marley koptelefoons vallen op door hun modieuze en sierlijke look. De ingebouwd ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

House of Marley koptelefoons

Ben je op zoek naar een koptelefoons die net even wat eigenzinniger en leuker is dan de meeste? De House of Marley koptelefoons hebben bepaalde karakteristieken die ze uniek maken. Ze zien er vrolijk uit, zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben de herkenbare Marley sound. Bekijk het assortiment met modellen als in-ear, on-ear en over-ear koptelefoons.

Het Marley geluid

House of Marley is een merk dat echt passie heeft voor het geluid van de producten. De koptelefoons beschikken over prachtige heldere hoge tonen, een duidelijk heldere midrange en een bas die precies diep genoeg is zonder te overdrijven. Vooral de bluetooth koptelefoons hebben door slimme technieken een hoogwaardige geluidskwaliteit. Door de koptelefoons een aangepast tuning en slim design te geven wordt muziek levendig en helder. Het maakt niet uit of je naar live-opnames of studio kwaliteit luistert de audio is altijd optimaal.

Duurzaamheid

Vind jij het ook zo belangrijk dat producten op een eerlijke en duurzame manier gemaakt worden? House of Marley maakt gebruik van materialen die speciaal op duurzaamheid worden uitgezocht. Zo zijn ze gemaakt van stoffen als: katoen, canvas, textiel, recyclebare metalen, bamboe en gecertificeerde houtsoorten die allemaal verantwoord zijn. Deze materialen geven de koptelefoon een uniek karakter dat maar weinig merken kunnen evenaren.

HOM oordopjes

De inspiratie voor de House of Marley oordopjes komt vanuit Bob Marley. Ze hebben de muziek en visie van hem overgenomen en in de producten gestopt. Zo zijn de oordopjes gemaakt om goede bas af te spelen en leveren ze het beste geluid in hun klasse. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren, stijlen en ontwerpen.