Merken

House of Marley

House of Marley is een duurzame fabrikant van zowel oordopjes en koptelefoons als speakers en platenspelers. De House of Marley koptelefoons vallen op door hun modieuze en sierlijke look. De ingebouwd ...

0 resultatensorteren op
nieuwste collectie
Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

House of Marley

Dansend in een club of zomaar op de radio: iedereen heeft wel eens een nummer van de wereldberoemde reggaeartiest Bob Marley gehoord. De Jamaicaanse zanger verspreidde met zijn muziek een boodschap van gelijkheid en duurzaamheid. In lijn hiermee is zijn zoon, Rohan Marley, een groen en betrokken audiomerk begonnen. Zo gebruikt House of Marley uitsluitend milieuvriendelijke materialen, zoals duurzaam hout en herbruikbaar aluminium. Daarnaast werkt het bedrijf samen met goede doelen, waaronder in Nederland de Johan Cruyff Foundation.

Van stijlvolle speakers tot elegante koptelefoons

Oordopjes, koptelefoons en speakers: het assortiment van House of Marley omvat alle denkbare audioapparatuur. Veel van de House of Marley draadloze speakers zijn gemaakt van natuurlijk ogend hout. Dit fraaie stukje natuur komt ook terug in enkele koptelefoons. Veel van de audioapparatuur is daarnaast uitgerust met een handige ingebouwde microfoon. Bovendien geldt voor de meeste koptelefoons en speakers een meerjarige garantie. Wil je een kleine reis door de tijd maken? Bestel dan een van de klassiek vormgegeven platenspelers.

Audioapparatuur in alle denkbare stijlen

Bij audioapparatuur telt niet alleen de geluidskwaliteit, maar ook het uiterlijk. Daarom zijn de speakers en koptelefoons van House of Marley stuk voor stuk met zorg afgewerkt. Bovendien vind je in ons assortiment apparaten in vele verschillende kleuren en stijlen. Kies voor een model in de rastakleuren (groen, geel en rood) of ga voor een ingetogen exemplaar in het zwart of wit. Vallen de looks van je nieuwe oordopjes of audiosysteem in het echt tegen? Stuur je bestelling dan gerust kosteloos naar ons terug.