Merken

House Doctor

House Doctor is een stijlvol interieurmerk met een verrassend groot assortiment. De ontwerpers van dit familiebedrijf ontwikkelen steeds weer nieuwe decoratie voor de woon-, slaap- of eetkamer. Sierku ...

426 resultatensorteren op
nieuwste collectie

House Doctor

Kom je na een lange werkdag thuis, dan voelt het heerlijk aan om weer omringd te worden door je eigen spullen in je vertrouwde, sfeervol ingerichte huiskamer. Zoek je naar manieren om extra leven in je woonkamer te brengen? House Doctor biedt tal van interessante woonaccessoires als medicijn tegen een saaie inrichting. Met de decoratieve spulletjes van dit Deense interieurmerk geef je kleur en een stukje passie aan elke kamer van je huis.

Van elegante tafellampen tot comfortabele stoelen

Zoals het een goede dokter betaamt, heeft House Doctor aandacht voor elk probleemgebied. Dus of nu je woonkamer, je keuken of je slaapkamer een stijlboost nodig heeft, het modieuze Deense merk weet altijd raad. Zelfs voor de inrichting van een werkkamer vind je sierlijk ogende bureaus en tafellampen. Zijn de meubels in je eetkamer aan vervanging toe? In het assortiment House Doctor stoelen vind je tal van chique eetkamerstoelen waarmee je eenvoudig fraaie setjes vormt.

Woonaccessoires in klassieke of juist moderne stijl

Of je nu houdt van een moderne inrichting of van klassiek ogende kamers: House Doctor heeft voor ieder wat wils. Is een vriend of vriendin recent in een nieuwe woning ingetrokken? In ons aanbod vind je ook verschillende interessante cadeautjes voor zijn of haar housewarming. Bij ons bestel je elk artikel helemaal zonder zorgen. Mocht de woondecoratie niet in de smaak vallen bij de ontvanger, dan stuur je het presentje namelijk kosteloos retour.