Merken

Hot Wheels

Hot Wheels is een fabrikant van allerlei autospeelgoed. Denk hierbij niet alleen aan autootjes, maar ook aan de coolste autobanen die je ooit hebt gezien. Met het Hot Wheels speelgoed schiet je de aut ...

32 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hot Wheels speelgoed

Is je kind helemaal gek van auto's en alles wat daarmee te maken heeft of zoek je een leuk cadeau voor een kinderfeestje? Met Hot Wheels speelgoed haal je de leukste verrassing in huis. Ga voor een complete speelset waarmee kids de gekste stunts uit kunnen halen. Of kies een giftset met Hot Wheels speelgoed, waar verschillende modellen in zitten. Daarmee heeft het kind genoeg materiaal om samen met anderen te spelen of zelfs een eigen wagenpark te beginnen.

Speelgoed dat tegen een stootje kan

Het Hot Wheels speelgoed is helemaal ontworpen voor kinderen. Die zijn nu eenmaal op sommige momenten nog wat roekeloos, waardoor de auto's flink wat te verduren krijgen. Dat betekent dat zowel de losse auto's als de op afstand bestuurbare modellen goed tegen een stootje moeten kunnen. Of ze nou binnen op een kleed of buiten op de weg worden gebruikt, je kids zullen uren speelplezier hebben met het Hot Wheels speelgoed.

Kies de favoriete kleuren van je kind

Kinderen hebben vaak een favoriete kleur. Dat is geen enkel probleem, want het Hot Wheels speelgoed is er in alle kleuren van de regenboog. De giftsets bevatten auto's in het rood, geel, groen en blauw, zodat er altijd wel een favoriet tussen zit. Moet je meer cadeaus uitzoeken voor een feestje? Kijk dan ook eens bij de knikkerbanen om inspiratie op te doen.