Merken

Hot Wheels

Hot Wheels is een fabrikant van allerlei autospeelgoed. Denk hierbij niet alleen aan autootjes, maar ook aan de coolste autobanen die je ooit hebt gezien. Met het Hot Wheels speelgoed schiet je de aut ...

25 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Hot Wheels

Als ouder weet je dat je kindje bulkt van de fantasie. Met een speelgoedauto in de hand maakt je zoon of dochter urenlang het ene na het andere avontuur mee. De tegelijkertijd vrolijk en stoer ogende autootjes van Hot Wheels zijn hiervoor ideaal. Veel van de speelgoedauto's van dit Amerikaanse merk zijn schaalmodellen van werkelijk bestaande auto's. In het assortiment vind je bovendien wagens uit tal van televisieseries en films. Zo speelt je kleine zijn of haar favoriete scènes met veel plezier na.

Van coole auto's tot heftige banen

De Hot Wheels voertuigen schaf je veelal in setjes van meerdere auto's tegelijk aan. Behalve de speelgoedauto's zijn er ook vele interessante accessoires verkrijgbaar. Schiet de autootjes bijvoorbeeld weg met een van de lanceerders. Hiermee krijgen de speelgoedautootjes letterlijk hete wielen. Nog meer spektakel creëer je met een stuntbrug, een looping of een andere interessante baan die de auto's mogen afleggen.

Het ideale cadeau voor elk kind

In onze collectie van Hot Wheels zijn zowel voordelig geprijsde autosetjes verkrijgbaar als complete bouwpakketten voor race- of stuntbanen. Zo vind je hier zowel een bescheiden cadeautje om je kleine zomaar mee te verrassen als grote dozen die dé blikvanger zijn onder de kerstboom. Blijkt onverhoopt dat je de smaak van je zoon of dochter toch minder goed kent dan je dacht? Geen paniek. Bij wehkamp stuur je de autootjes van Hot Wheels dan simpelweg kosteloos retour.